Потъвам бездънно в очите ти
и от възторг благоговея.
В душата ти открих небесата
и очи да отместя не смея.
Изящните гънки на ръцете ти
и твоето нежно дихание -
отвличат ми дневната проза,
превръщат я в нощна поезия.
Сърцето ми все по-учестено бие.
В душата ми - ангелски звуци:
„За тебе живота си бих дала!"
„Със теб и след смъртта си оставам!"
25.03.2009 г.
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены
Желая ти един усмихнат ден!