1 oct 2008, 11:11

Поискаш ли? 

  Poesía » De amor
505 0 2
 

        ПОИСКАШ ЛИ

 

 

Във тягост часовете се стаени.

Дълбае във сърцето дървояд.

Минутите пулсират в мене.

Жена очаквам с любовен глад.

 

 

Ето я! Пак идва запъхтяна.

И хвърля изпотеното палто.

Отпиваме от счупената кана.

Целувките броим до сто.

 

 

Лежим в легло - огнено стърнище.

С души белязани от рани.

И шепна: Дай ми всичко или нищо!

Поискаш ли? При тебе ще остана.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??