8 dic 2007, 14:26

Полезни стари нововъведения 

  Poesía » Filosófica
618 0 7
 

Дистанционното е средство

за преодоляване едновременно

и на мързела,

и на скъперничеството.

Първо те приучава

неуморно да натискаш копчета,

а после и да плащаш за батерии.

© Джули Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??