Dec 8, 2007, 2:26 PM

Полезни стари нововъведения 

  Poetry » Phylosophy
617 0 7
 

Дистанционното е средство

за преодоляване едновременно

и на мързела,

и на скъперничеството.

Първо те приучава

неуморно да натискаш копчета,

а после и да плащаш за батерии.

© Джули All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??