8.12.2007 г., 14:26 ч.

Полезни стари нововъведения 

  Поезия » Философска
616 0 7
 

Дистанционното е средство

за преодоляване едновременно

и на мързела,

и на скъперничеството.

Първо те приучава

неуморно да натискаш копчета,

а после и да плащаш за батерии.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??