8 дек. 2007 г., 14:26

Полезни стари нововъведения 

  Поэзия » Философская
619 0 7
 

Дистанционното е средство

за преодоляване едновременно

и на мързела,

и на скъперничеството.

Първо те приучава

неуморно да натискаш копчета,

а после и да плащаш за батерии.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??