8 sept 2008, 8:38

Помня 

  Poesía » Del paisaje
863 0 21

 

 

Запомних те. Безкраен скреж

изсипа по недоуменията ми.

И после без да искам те открих,

усетих доловимо, че си нежност...

 

Не ме намирай. Толкова е тъмно.

От любовта ми капе невъзможност.

Не съм бездомна. Не изстивам.

И само те запомних. Тук съм.

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??