Sep 8, 2008, 8:38 AM

Помня 

  Poetry » Landscape
901 0 21

 

 

Запомних те. Безкраен скреж

изсипа по недоуменията ми.

И после без да искам те открих,

усетих доловимо, че си нежност...

 

Не ме намирай. Толкова е тъмно.

От любовта ми капе невъзможност.

Не съм бездомна. Не изстивам.

И само те запомних. Тук съм.

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??