11 feb 2007, 16:05

Понякога... 

  Poesía
1491 0 53

Понякога, измити от дъжда,

зарастваме по-леко и от рана,

понякога, повярвали в лъжа,

схралупваме се с болка разпиляна.

 

 

Понякога, изгаряйки мечти,

и пълнейки торбите със приличие,

една  мечта  лекуващо блести

и ни довява чуждо безразличие.

 

 

Понякога с назъбени души

не вярваме и в късно нова  среща,

понякога разказваме със вик

на римите  си, толкова горещи...

© Златка Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??