27 nov 2011, 19:05

Порутен храм 

  Poesía » De amor
605 0 2

Мислите погубват се във тишината.
Свещени бяха те за порутения храм на душата.
Добре дошли са в мрака.
Където сърцето, във бръшлян увито,
дълбоко във пръстта е скрито.
А аз съм под лунното корито.

Живях сред тръни и бодли,
във очите пъстри възникваха сълзи.
Отървах се, знам, вече не боли.
Сега съм мъртва и не ме търси отляво.
Време е да потърсиш новото начало.

© Виктория Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??