9 abr 2012, 12:12

Посветено... 

  Poesía
807 2 9

Когато търсиш истина, не я търси

по първокласни пътища и магистрали.

Защото всяка истина гнезди

покрай планинските пътеки и чукари.

 

 

Където с изранени длани, ходила

отвъд предела си си стигнал.

Защото истината е една.

И само горе можеш да я имаш.

 

 

 

Защото истината не пълзи.

Тя горда е. И обитава върховете.

И само във гнездото на орли

и в чашка на планинско цвете свети...

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??