9.04.2012 г., 12:12 ч.

Посветено... 

  Поезия
803 2 9

Когато търсиш истина, не я търси

по първокласни пътища и магистрали.

Защото всяка истина гнезди

покрай планинските пътеки и чукари.

 

 

Където с изранени длани, ходила

отвъд предела си си стигнал.

Защото истината е една.

И само горе можеш да я имаш.

 

 

 

Защото истината не пълзи.

Тя горда е. И обитава върховете.

И само във гнездото на орли

и в чашка на планинско цвете свети...

 

 

© Нина Сименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??