Ти ме повика
Тръгнах и се препънах
Длани протегна
И ме прегърна
В какво ме превърна
С тебе вървя
С тебе летя
Шумно и тихо
В деня и нощта
В сребърна роса
Сред цветя
Към безкрая вървя
Прегърнал силно
Теб животе мой
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados
Поздрави Любчо!