15 may 2006, 11:32

Позлатени усмивки 

  Poesía
612 0 3

Завърнах се на своята земя.
А всичко ми е непознато.
Асфалта сив, реклами на деня,
обшит града с фалшивата позлата.

Познатата, фалшива услужливост,
която ме подтискаше до лудост.
Усмихната, фалшивата фалшивост,
пробила си е път и у дома.

Ще заживея тук.
Пак някак си ще свикна.
Защото свикнах вече с всяко свикване.
Ще заживея тук, на своята земя,
с позлатите на старото усмихване.

 

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??