Студен, снежен,
кален и с голи дървета,
светът е прекрасен, дори и без грим.
Премръзнали, там
се целуват врабчета
в червеното еМ на един магазин.
Световната слава,
мощта и парите
не струват пред напръстник истинска страст,
с която се свързват.
И тръгват мечтите.
Във нашия случай към „Стария бряст”.
Дали е логично?
Представа си нямам.
Врабчетата гледат от първия ред.
От много време
себе си ти давам,
днес искам да ти дам - самата теб.
© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados