6 dic 2017, 0:30

Пред тебе аз маската смъкнах 

  Poesía » Filosófica, Otra
326 0 1

Пред тебе аз маската смъкнах...

ликà ми най-сетне видя...

очи ококори, извика:

„О, Боже, каква грозота!”...

 

не зная какво ти очаква...

но знай, че се връщам от рат...

и всичките рани, що зърна...

получих с ромфея в ръка...

 

 

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??