Пред тебе аз маската смъкнах...
ликà ми най-сетне видя...
очи ококори, извика:
„О, Боже, каква грозота!”...
не зная какво ти очаква...
но знай, че се връщам от рат...
и всичките рани, що зърна...
получих с ромфея в ръка...
© Андрей Андреев Все права защищены