6.12.2017 г., 0:30 ч.

Пред тебе аз маската смъкнах 

  Поезия » Философска, Друга
291 0 1

Пред тебе аз маската смъкнах...

ликà ми най-сетне видя...

очи ококори, извика:

„О, Боже, каква грозота!”...

 

не зная какво ти очаква...

но знай, че се връщам от рат...

и всичките рани, що зърна...

получих с ромфея в ръка...

 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??