13 may 2008, 11:05

През пръстите се плъзна тихо времето 

  Poesía
7101 0 15

Разделяме се днес задружни и сплотени,

безкористно мечтаещи за този ден.

През пръстите се плъзна тихо времето

до този миг. И тъжен... И студен...

 

Изпращаме с цветя красивите години,

изминали в безгрижие, и радост, и тъга...

Последно сбогом, училище любимо,

оставило в душите ни... следа.

 

Сега в очите парят спомени ранени.

По бузата се стича гаснеща сълза.

През пръстите се плъзна тихо времето,

в което били сме някога деца.

 

 

 

П.П: Приемам всякаква редакция!:)

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??