12 jul 2020, 16:19

При нас 

  Poesía
849 1 5

На село е така -

цял ден игра.

Имаме си езеро,

толкова е близко -

на една ръка.

 

Цял ден във водата,

после на тревата -

смях, игри, закачки,

без бавачки.

 

После идва вечерта,

наша е нощта,

тайните остават в тъмнина.

Малко сме на брой,

но селото се тресе от вой.

 

Планината ни е другар.

Пътеките - познати.

Чувстваме се цар

на тревопасни и пернати.

 

Нямаме си ,,дом,,

и си патим ,щом

някой ни подгони. 

Тъй е, лятото при нас!

Разкажете ни за Вас!

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??