14 dic 2005, 21:10

Приятелка 

  Poesía
974 0 1

           Ти беше моя приятелка,

истинска, вярна във моя живот,

но после оказа се моя предателка,

отне без срам мойта любов.

           

Тихо страдам самотна,

            проклинам свойта съдба,

            не ми дава мира въпросът,

            защо се оказа тъй подла жена?

            

 Вярвах ти толкова много,

неразделни бяхме със теб,

защо постъпи тъй подло,

нима имаш сърце ти от лед!?

           

 Замина със него далече,

не трепна за мене твойто сърце,

не ви видях никога вече,

приятелко, защо от мен го отне?

© Сиска Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "..приятелко, защо от мен го отне?"
    И пак я наричаш "приятелка"?
    Красив стих, но пълен с болка...
    Поздрав и
Propuestas
: ??:??