Грях ли е, Боже, грях ли е,
че искам сестра ми да умре?!?
Вече мразя я
от дън душа!
Защо ме преследва
дори когато съм сред хора?
Защо иска да вземе цялото ми сърце
и да не остави място за другите?
Крещя безгласно всеки ден "махай се, мразя те",
а тя стои пред мен
и се смее без срам.
Умри, Умри, Умри,
кълна я аз -
дори пред вас!
Грях ли е, Боже, грях ли е ,
че името на тази проклета сестра е
шестбуквената САМОТА!
© Гери П Todos los derechos reservados