24 mar 2019, 10:16

Пролетно 

  Poesía » De amor
1237 9 17

 

Очите ти ...

в моите свиват гнездо –

за да виждат

небето ми синьо.

А то е ...

толкова живо,

с дъх на живот,

че примамва

да литнеш отново.

 

 

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??