Mar 24, 2019, 10:16 AM

Пролетно 

  Poetry » Love
1259 9 17

 

Очите ти ...

в моите свиват гнездо –

за да виждат

небето ми синьо.

А то е ...

толкова живо,

с дъх на живот,

че примамва

да литнеш отново.

 

 

© Дочка Г All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??