24.03.2019 г., 10:16 ч.

Пролетно 

  Поезия » Любовна
1260 9 17

 

Очите ти ...

в моите свиват гнездо –

за да виждат

небето ми синьо.

А то е ...

толкова живо,

с дъх на живот,

че примамва

да литнеш отново.

 

 

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??