8 sept 2009, 17:45

Пропуск 

  Poesía » Otra
529 0 7



Рисуваш

искрящи изгреви

и звездни нощи,

изпълваш ефира

с трели на славеи,

и аромат на мечти,

но виждаш ли

как се е скрила птица

в сянката дъбова -

пропусна

крилата й да дорисуваш,

за да полети.

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??