Sep 8, 2009, 5:45 PM

Пропуск 

  Poetry » Other
526 0 7



Рисуваш

искрящи изгреви

и звездни нощи,

изпълваш ефира

с трели на славеи,

и аромат на мечти,

но виждаш ли

как се е скрила птица

в сянката дъбова -

пропусна

крилата й да дорисуваш,

за да полети.

 

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??