12 mar 2016, 23:31

Прошка 

  Poesía » De amor
363 0 3

Прошка

 

Прости за туй, че те обикнах

в мига, когато те видях.

Че заживях. И с тебе свикнах.

Че любовта не взех за грях.

 

Че ти създадох куп тревоги.

Към свободата ти посегнах.

Ала повярвай ми, не мога

живота си да пренебрегна.

 

Защото, той със теб се слива

и в мен остави отпечатък.

Превърна ме в сълза красива.

И ме направи твой придатък.

 

Дори от болка да крещя,

когато, в яд, на мен крещиш,

аз винаги ще ти простя.

Кажи, нали ще ми простиш?

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??