8 feb 2012, 22:21

Разбих... 

  Poesía
445 0 1

Аз все още пазя снимката ти,
пазя спомена за песните ти. 
Аз все още чувствам ръцете ти,
а знам, че си призрак за мен!

Аз разбих огледалото,
разбих сърцето си,
оградих се с плет непроходим.
Разбих огледалото с мечтите си!

Не чувствам вече болка,
не усещам вече и студа,
ти си отиде надалеч,
а аз останах сама с мечтите си!

Все още пазя снимката ти,
пазя спомена за твоите очи...
но разбих и твоите мечти!
Вече не усещам нищо -

                                                 а ти?!

© Маринела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??