РАЗЛИЧНИТЕ
Пълнотата е част от душата
на различните – зов от отвъд.
Навестява онези богатите
с тишината на личната гръд.
Възвишили поетия Път,
светлината е тяхна обител,
на която свещен е светът
подкрепен от самия учител.
Самоцел разрушава вратата
през която минават слънца.
Край пътеката бяла витае
ослепелия усет – сърцат.
Вкоренен дуализъм е в нас,
но таи се прикрита ефирност.
И сега аз избирам без глас
да последвам пак знака възвишен.
© Санвали Todos los derechos reservados
Благодаря Веселка!
И на теб Вал, отново наминаваш с хубаво стихче - да живее!