Полунощ е далеч,
още малко късмет
и ще стигна до теб,
но не мога.
Полудял си от скръб,
пишеш някакъв сън
и не знам в този мрак
теб ли търся.
Няма как да летиш
в този галещ ни дим
и умът ни заплита
безпътни.
Полудял си от мен,
няма как да е ден
и пропадаме
в спомен и песни.
© Йоана Todos los derechos reservados
Plevel (Силвия Илиева), благодаря!