6 nov 2006, 13:49

реалност 

  Poesía
608 0 3
Изгорели дърва във формата
на пищящи пеперуди,
лабиринти притискащи
хищническата
форма на живот.
Въоръжени мъже
измазваха с кръв
стените на
изправените гънки
в човешкият мозък.
Страх от слово
се изразяваше в лицата
на бездушните
хуманисти.
Смъртта е добро
начало да се посмеем
на себе си.
Неоново сияние
припищява в мракът
ритмично жужене
на мощна лампа
възбужда нощните
пеперуди,
ритмично жужене
означава смърт
за милиони.
Отново вонята
на алкохол
блъска главата
влиза дълбоко в
синусите
и преглъщаш
жадно.
Да.хахахаа,
Ето това е накратко
света.Простотия ,мизерия,
бедност и дизентерия.
попаднали сме в
компютърното средновековие,
където нищо не е реално,
където информацията е наркотик
където президента лежи
мъртъв в колата,
където къса се жива кожа
за да бъде задоволен фетишът
към децата.
Реалност.

© Тарададам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • харесва ми начина, по който комбинираш плът и синтетика
    и пак си държа на римата
  • хахасъжалявам ,че не вписах ихъбавите неща,ама нещо напоследък ми е едно мрачкаво такова
  • Ух...
Propuestas
: ??:??