9 feb 2014, 19:52

Родопчанка 

  Poesía » Otra
1154 0 16

Извила глас над гордите върхари,

затулили небесна синева,

над сипеите и скалите стари

към Космоса изпраща песента.

 

Наследница на траки и славяни,

в сърцето съхранила обичта,

на цял народ надеждите събрани

към Космоса изпраща с песента.

 

Преливат багри в пъстрата носия.

Пазителка на древна красота,

излизащ от сърцето звук-магия

към Космоса изпраща с песента.

 

www.vbox7.com/play:de450eea

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??