28 jul 2008, 9:24

Само ти 

  Poesía » Otra
1211 0 36
 

Разнищвайки най-босите ми мисли,

изровени от твоите мъгли,

възраждаш съкровените ми липси,

целуваш слабостта ми - само ти.

 

Предизгревно да пълниш сетивата

с копнежи, да рисуваш тихо в мен -

това го можеш, идващ със дъгата,

ти, мой задъхано-чаровен ден!

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??