28.07.2008 г., 9:24 ч.

Само ти 

  Поезия » Друга
1213 0 36
 

Разнищвайки най-босите ми мисли,

изровени от твоите мъгли,

възраждаш съкровените ми липси,

целуваш слабостта ми - само ти.

 

Предизгревно да пълниш сетивата

с копнежи, да рисуваш тихо в мен -

това го можеш, идващ със дъгата,

ти, мой задъхано-чаровен ден!

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??