Самота
Като дете бях влюбен в една Река
и всеки ден отивах да я видя
да поговоря с нея,
стоях самотен на брега,
а тя изтичаше под кея.
Порастнах, станах мъж,
в една жена се влюбих
и всеки ден отивах да я видя,
да си говоря с нея,
а тя се смееше със друг
и аз самотен тъжно креех.
Накрая остарях и станах дядо
и във едно дете се влюбих,
всеки ден отивам да я видя,
да си говоря с нея,
тя тича със приятелите лудо,
а аз самотен на пейката се грея.
© Майк Todos los derechos reservados