15 may 2008, 15:12

Самота 

  Poesía » Otra
521 0 1

Самотата е като проклятие - злокобна,

което влиза във ранимата душа

и човърка раната прободна,

направена от нашата съдба.

 

Самотата, като зла прокоба

се надвесва над душата

и изпълва я със зла тегоба,

разяждаща я във недрата.

 

Самотата е тишина гробовна,

обхванала душата във ужасен плен.

Тя е и сълза отровна,

извираща от мен.

© Кристиан Александров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??