6 ene 2010, 17:10

Сбогуване 

  Poesía » De amor
680 0 1

Музата ми изпари се

като есенна омара,

нямам думи да изкажа

своята болка стара.

 

Сега ненужна вещ съм -

като счупена ирачка,

захвърлена там, където

всеки бил е смачкан.

 

 

Без тебе слънце не изгрява,

даже музиката ми мълчи,

студ на талази ме прорязва

и животът сякаш ми горчи.

 

Ала теб не те интересува,

ти нарцис си нали?

Ти напред продължавай.

Заклевам те - върви!

 

               Сбогом, ангел мой...

© Мария Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??