И пак забърках манджа с грозде -
с таз' мойта овнешка глава
забравих, че овчар е онзи,
виж, който не пасе трева.
А може вчера да е пасъл,
но днес - от вълците по-цар.
Това човешката е раса
и само гегата е цяр.
© Миглена Миткова Todos los derechos reservados
Верният превод е:
И е справедлива такава (става въпрос за гегата и функцията и на баш шеф 😋)
Извинявам се за грешката.