27.07.2019 г., 0:08 ч.

Седмична сентенция 

  Поезия » Хумористична, Философска, Епиграми
876 2 8

И пак забърках манджа с грозде -

с таз' мойта овнешка глава

забравих, че овчар е онзи,

виж, който не пасе трева.

 

А може вчера да е пасъл,

но днес - от вълците по-цар.

Това човешката е раса

и само гегата е цяр.

© Миглена Миткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??