Jul 27, 2019, 12:08 AM

Седмична сентенция 

  Poetry » Humour, Phylosophy, Epigrams
881 2 8

И пак забърках манджа с грозде -

с таз' мойта овнешка глава

забравих, че овчар е онзи,

виж, който не пасе трева.

 

А може вчера да е пасъл,

но днес - от вълците по-цар.

Това човешката е раса

и само гегата е цяр.

© Миглена Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??