5 jul 2014, 16:45

Щастие 

  Poesía
1164 0 2

                                 Ровя пръсти в детелина,

                                 търся четири листа,

                                 щом видя, маргаритка нежна,

                                 забравям всичката тъга!

 

                                 Да чуя писъка на чайка,

                                 морето да ме гали през нощта,

                                 стига ми да мога да обичам,

                                 и залъка на две да разделя!

 

                                 Кому са нужни злоба и омраза

                                 щом слънцето за всички грей, сега!

                                 Бих била истински щастлива

                                 с малките неща!

 

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Честита Нова Година...нека ни радват малките неща.Успешна Нова Година!
  • "... стига ми да мога да обичам,
    и залъка на две да разделя!"

    Да! Това е напълно достатъчно!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??