Не ще изтлеят есенните шуми,
не ще угасне лъча, на моята дъга
щом бродя по-съдбовните бордюри,
в търсене на свещенна доброта.
Не ще угасне споменът в забрава,
който след мен ще остане на света
вярвайте, че ще бъда аз жарава
и като звезда ще грея към вечността.
Не страдайте... сърцата не мъчете,
когато от мен се откъсне животът,
знам че е тежко... но очи повдигнете
и ще ме откриете сред небосводът...
© Todos los derechos reservados