24 mar 2011, 15:18

Ще бъдеш ли? 

  Poesía » De amor
590 0 4

 

 

       През всички години предишни

       все тебе ли чаках?

       Във дългите нощи самотни

       за тебе ли плаках?

 

       За тебе ли пазих в сърцето

       най-светла надежда?

       Душата ми в твойте очи ли

       сега се оглежда?

 

       Ще бъдеш ли щастие сетно

       в живота ми кратък?

       Аз всичко на тебе отдавам

       докрай - без остатък!

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??