През всички години предишни
все тебе ли чаках?
Във дългите нощи самотни
за тебе ли плаках?
За тебе ли пазих в сърцето
най-светла надежда?
Душата ми в твойте очи ли
сега се оглежда?
Ще бъдеш ли щастие сетно
в живота ми кратък?
Аз всичко на тебе отдавам
докрай - без остатък!
© Славка Любенова Всички права запазени