7 mar 2010, 19:29

Ще го направиш ли? 

  Poesía » De amor
744 0 15
Подари ми простора   и ме пусни да летя.   Така трудно дишам.   Искам свобода!         Отключи сърцето ми   от тежките окови.   От разума да се спася   ти помогни ми.         Рискувай да ме нямаш.   Дали ще те боли?   Така ще разберем… (и двамата) дали любов гори.   ……………………………………   Ще го направиш ли?   Кажи?          

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??