7.03.2010 г., 19:29 ч.

Ще го направиш ли? 

  Поезия » Любовна
697 0 15
Подари ми простора   и ме пусни да летя.   Така трудно дишам.   Искам свобода!         Отключи сърцето ми   от тежките окови.   От разума да се спася   ти помогни ми.         Рискувай да ме нямаш.   Дали ще те боли?   Така ще разберем… (и двамата) дали любов гори.   ……………………………………   Ще го направиш ли?   Кажи?          

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??