Mar 7, 2010, 7:29 PM

Ще го направиш ли? 

  Poetry » Love
691 0 15
Подари ми простора   и ме пусни да летя.   Така трудно дишам.   Искам свобода!         Отключи сърцето ми   от тежките окови.   От разума да се спася   ти помогни ми.         Рискувай да ме нямаш.   Дали ще те боли?   Така ще разберем… (и двамата) дали любов гори.   ……………………………………   Ще го направиш ли?   Кажи?          

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??