7 мар. 2010 г., 19:29

Ще го направиш ли? 

  Поэзия » Любовная
742 0 15
Подари ми простора   и ме пусни да летя.   Така трудно дишам.   Искам свобода!         Отключи сърцето ми   от тежките окови.   От разума да се спася   ти помогни ми.         Рискувай да ме нямаш.   Дали ще те боли?   Така ще разберем… (и двамата) дали любов гори.   ……………………………………   Ще го направиш ли?   Кажи?          

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??