20 jul 2012, 10:57

Ще знам къде си 

  Poesía » Otra
1006 0 5

Във люлката на Твоята загриженост

заспивам и сънувам чуден сън;

една ръка със толкова обгриженост

и глас като далечен топъл звън

с такава обич галят мойта плаха същност,

 обсипват ме с покой отвътре и отвън...

Не ме събуждай, искам да съм вечност,

закътана във светлия ти ден,

 щом пак събудя се във земната обреченост,

ще знам къде си;

 просто си във мен!

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??